13/4/11

LA CANÇÓ DE LA MEVA VIDA


Aquest cap de setmana s’ha pogut visitar la mostra col·lectiva dels alumnes del Taller d’Art La cançó de la meva vida. Com cada any, tots els alumnes que ho desitgen poden treballar una proposta conjunta amb un tema comú que aquest any ha posat en contacte música i imatges. Cada alumne ha triat la cançó que, pel motiu que fos, l’ha marcat en algun moment de la seva vida, o que li porta records de vivències passades, i n’ha fet una interpretació en pintura, dibuix, fotografia o escultura.

El resultat ha estat un conjunt de 73 peces de 77 autors que ens han proposat “mirar” unes tantes cançons a través de la seva peça. Per obrir la mostra es va comptar amb la col·laboració dels alumnes del Centre d’Ensenyament Musical de Sentmenat, que van oferir una petita audició en directe d’algunes de les melodies representades a l’exposició. És la primera vegada que els dos centres d’ensenyament artístic del poble han participat en un acte conjunt i l’experiència va ser molt positiva. El públic es va sentir seduït per melodies i imatges i es va trobar experimentant també sensacions i records que connectaven directament amb moments de la seva vida personal. Tota una manera de mirar música i de sentir art.

Felicitem a tots els alumnes, adults i infants que una vegada més ens han mostrat la seva capacitat creativa i ens han regalat amb una mostra digna de gaudir i recordar.

No hay comentarios: