26/4/10

POEMARI D'IMATGES

Aquest cap de setmana el Taller d'Art s'ha sumat als actes de celebració del desè aniversari de la Biblioteca de Sentmenat amb l'exposició POEMARI D'IMATGES.

Aquesta mostra neix de posar en contacte paraules i imatges. Els alumnes de dibuix i pintura, ceràmica i fotografia del Taller d’Art han interpretat poemes a través de les imatges. Cada alumne, dels grups infantils i d’adults, ha triat el poema i l’autor que ha preferit i n’ha fet una interpretació lliure i personal.

El resultat, el POEMARI D'IMATGES. Un total de 84 peces exposades en un espai immillorable molt escaient per a transmetre la màgia, la sensibilitat i l’expressivitat d’aquestes peces, totes elles amb el mateix format ja que posteriorment es convertiran en les pàgines d’un gran llibre gegant que restarà a la Biblioteca de Sentmenat.

La mostra es va inaugurar amb la presentació de l’acte per part dels nens i nenes del Taller i una lectura de poemes a càrrec de Jeroni Oller i Josep Ma Roviralta que van transmetre al públic assistent l’emoció continguda en les paraules.

En conjunt una mostra de petit format que va aconseguir l’objectiu de fer vibrar l’espectador a través de les creacions artístiques dels alumnes del Taller.

Felicitem a tots els alumnes que han participat en aquesta mostra i els encoratgem a seguir en el món de la creació artística.

En breu mostrarem en aquest mateix espai, les obres exposades en el POEMARI D'IMATGES.



No hay comentarios: