22/3/10

Museu d'Història de l'Art de Sentmenat

El diumenge dia 21 es va celebrar la jornada de portes obertes del CEIP Can Sorts.
Aquest any el tema central ha estat l'Art i per això hem exposat el treball realitzat pels alumnes al llarg d'aquest curs en col·laboració amb el Taller d'Art de Sentmenat.

Hem construit entre tots un Museu d'Història de l'Art, cada curs s'ha fet càrrec d'una sala d'aquest museu que es correspon amb una època concreta de la història. En cada sala hi trobem les obres més representatives de l'època vistes a través de la mirada dels nens.
Totes les peces han estat realitzades amb ceràmica, amb diferents tipus de fang, diferents tècniques de modelat, acabats i pintats.

El projecte ha permès apropar el món de l'art als nens i nenes de l'escola, fer-los veure que l'art ha acompanyat l'home des de sempre i que és un mitjà d'expressió que va lligat a la condició humana. També han pogut conèixer els canvis que s'han produit al llarg de la història i concretament, conèixer a fons una època.

A part aquest projecte també ofereix als nens i nenes la possibilitat de treballar el volum a través del fang, cosa a la que habitualment no estan acostumats.

El Museu d'Història de l'Art es tornarà a exposar durant la Festa Major perquè tot el poble pugui gaudir d'una lliçó d'història de l'art i de creativitat que ens ofereixen els més petits.

Aquest projecte és una col·laboració del Taller d'Art de Sentmenat amb el CEIP Can Sorts.





No hay comentarios: