14/4/08


Des de les diferents especialitats del Taller d'Art: Fotografia, Restauració, Ceràmica i Arts Decoratives i Dibuix i Pintura, tant els tallers infantils com els de joves i adults, estem preparant una mostra per a Sant Jordi.
Sota el títol, A la manera de..., els alumnes donen la seva versió personal sobre obres concretes, artistes o moviments que han destacat al llarg de la història de l'Art.
Aquesta mostra, estarà exposada als aparadors dels comerços de Sentmenat que com en edicions anteriors, ens cedeixen un espai convertint-se en galeries a peu de carrer.
Al mateix temps, a l'espai expositiu "la Finestra" del Coro, hi haurà l'exposició central de la mostra, on es podran veure totes les peces juntes vinculades a més al moment artístic al que fan referència.
La mostra s'inaugurarà en aquest mateix espai, el divendres dia 25 a les 20h, amb un viatge per la història de l'Art de la mà dels alumnes dels tallers infantils.
Volem que aquest sigui un homenatge a tots els artistes que durant segles i segles ens han ofert les seves creacions i que ens han fet sentir amb força tot el missatge que amaga qualsevol expressió artística.
Us convidem a recórrer el poble cercant les diferents creacions dels alumnes.

1 comentario:

jimmy dijo...

Enhorabona!
esteu a l'última, quasi be, de tot.
La meva felicitació, per no només ser-hi, si no per presentar-nos totes les vostres iniciatives, que ens animen a participar-hi.